Harry Lasker
11 oktober 2016
< Alle blog artikelen

Appelscha in beeld

Een fotorubriek met een andere kijk op Appelscha

Kijken doen we allemaal en een ieder op zijn / haar eigen wijze. Vandaar een nieuwe rubriek "Mijn kijk op Appelscha" op mijn fotoblog. Naast mijn "gewone" fotoseries die ik o.a maak van:  natuurgebieden, (sport)evenementen of van de bouw / aanleg van een nieuw project. Ga ik hier foto's laten zien die net even anders zijn dan anders. Maar vooral met de nadruk op dat ene moment of beeld wat ik zie. Alle foto's worden gemaakt in Appelscha en in de natuurgebieden het Fochteloërveen en het Drents Friese Wold.

(klik op de foto voor een grotere afbeelding)‚Äč

Op alle foto’s en teksten gelden copyright ©. Het is daarom niet toegestaan om deze zonder mijn toestemming te gebruiken.

Plaats jouw reactie
Je voor- en achternaam
E-mailadres
Reactie