Harry Lasker
24 augustus 2017
< Alle blog artikelen

Fotoselectie van de ijsvogeltjes achter ons huis.

Sinds Juli van dit jaar komen bijna iedere dag in ieder geval één van de ijsvogeltjes wel even op het takje boven de sloot achter ons huis zitten of een visje vangen. Hoe het drie jaar geleden allemaal begon is hier  te lezen. De afgelopen tijd heb ik mij bezig voornamelijk gehouden, om het kleurrijke vogeltje van verschillende posities te fotograferen. Enkele foto's zijn vanaf een kleine afstand gemaakt. Het gaat in dit geval om twee juviniele (nog niet volwassen) excemplaren. En ze zijn als volgt te onderscheiden ; de onderkant van het vrouwtje is oranje. Aangezien ze erg schuw zijn en ik niet over een schuiltent beschik, heb ik de foto's met de afstandsbediening op de camera gemaakt. De in mijn ogen mooiste foto's laat ik in dit blog zien.

(klik op de foto voor een grotere afbeelding)

Op alle foto’s en teksten gelden copyright ©. Het is daarom niet toegestaan om deze zonder mijn toestemming te gebruiken.

Plaats jouw reactie
Je voor- en achternaam
E-mailadres
Reactie